maanantai 24. lokakuuta 2011

JAMES BLUNT stole my heart... again (: ♥

Niin että mä tosiaan olin siis 20.10. siellä keikalla. <3 Vaikka ranskalaiset ei ilmeisesti osaa käydä keikoilla, niiden osallistuminen oli ihan alaluokkasta :D For real, parissa biisissä must tuntu ku oisin ollu ainoo joka laulaa, ja ne oli viel tosi tunnettui biisejä Bluntilta... Mut oli kyllä ihanaa silti<3 On varmaa mun omaa kuvitteluu mut haluun elää siin pienes maailmassa missä James Blunt katto pari kertaa suoraan muhun (:




Sit me tosiaan oltiin  Helenen kaa shoppailee yhtenä päivänä, oli ihan sairaan kaunista ja kivaa (:


Ja täs pari kuvaa koulusta (:




Meil alko eilen loma täällä, kestaa puoltoista viikkoo. Me oltiin perheen kaa eilen Lyonissa, käytiin perheystävillä lounaalla. Herätys klo 7.15<3 Sit me lähettiin 9, käytiin kattoo yhtä tosi kaunista kirkkoo jolta myös näkee koko Lyonin. Sen jälkeen me mentiin niille ystäville, alotettiin syöminen yheltä ja lopetettiin 16.10 :D Mut oli ihan kivaa.  Ja ainaki hyvää ruokaa ! Yks pariskunta siellä, ne oli ollu Suomessa sillon ku ne ootti toista lastaan koska Ranskassa oli liian kuuma, Jyväskylässä ja Tampereella ja ties missä :D Olin sillai wtf miks ihmees just Suomessa mut nojaa, mikäs siinä :D


Sit ens sunnuntaina pääsen viinimaistiaisiin ! :D Juhuu :D Ja sit en tiiä mitä muuta tehään lomalla, saa nähä mitä keksitään (:

6 kommenttia:

  1. Vasta nyt raahauduin tänne kommentoimaan vaikka tekstin olenkin lukenu pitkän aikaa sitten :'D
    Toi keikka vaikutti olevan ainakin kuvien perusteella tosi ihana♥
    Näytät oikeeesti ihan kuuluvan tuohon perheeseen, ulkonäöltä ja muutenkin : DD Kauan kadoksissa ollut kaksoisperhe ;;D

    VastaaPoista
  2. aww kiitos :D joo, se keikka oli IHANA♥ mustki tuntuu et kuuluisin tähän perheeseen (: pitäs varmaan tehä joku päivä uus postaus ... :D

    VastaaPoista
  3. Ois kiva jos joskus tekisit semmosen postauksen mis kertoisit mitä kaikkee piti oikeestaa tehä ennen matkalle lähtöö (:? niiku niistä haastatteluista jne.

    VastaaPoista
  4. missglorious, mun ekoista postauksesta voit lukee kaiken tollasen (: jos vielä on jotain epäselvää niin sitten kysy uudestaan ! ((:

    VastaaPoista
  5. ehkä ranskalaiset ei laula James Bluntin keikoilla ku ei ne osaa niitten biisien sanoi ku ne on enkuks? ku ei ne kai hirmusti osaa/tykkää enkusta.. :D

    VastaaPoista
  6. salainenpienipeikko, ihan mahdollista ja totta myös, siis ne ei todella osaa enkkua mitenkään erityisen hyvin :--D mut tarkotin kanssa sitä, että ne ei kauheesti villiintyny ja heittäytynyt siellä keikalla D:

    VastaaPoista